3M csiszolóanyagok sarokcsiszolókhoz

Vágás, csiszolás,felületkialakítás, és még sok más…egy világklasszis csiszolórendszerrel, amely segít, hogy Ön hatékonyabban dolgozhasson és gyorsabban végezhessen a feladataival!

 

A 3M számos megoldást kínál, melyek hozzájárulhatnak a termelékenység növeléséhez és a költségek csökkentéséhez:

3M Cubitron II termékek

Sebesség, hosszú élettartam és egyszerű használat tekintetében semmi sem közelíti meg a 3M Cubitron II csiszolóanyagok teljesítményét. A titok a 3M forradalmi, precíziósan formált kerámiaszemcsés technológiájában rejlik. Ahogy a háromszög alakú szemcsék kopnak, folyamatosan töredeznek le, így mindig éles pontokat képeznek, amelyek könnyen hasítják keresztül a fémet, és gyors csiszolást, hosszú élettartamot és az egyenletes csiszolás érzését biztosítják.

Cubitron II csiszolóanyag-megoldások széles körét ajánljuk: Fíbertárcsák, vágó- és tisztítótárcsák és lamellás korongok

3M Scoth-Brite termékek

Minőségi felületek, könnyedén. A Scotch-Brite csiszolóanyagok széles körben alkalmazhatóak a tisztítási, sorjátlanítási és finomcsiszolási alkalmazások széles körében, minden fémtípuson. A Scotch-Brite termékek jellemzője a nyitott hálós eltömődésnek ellenálló kialakítás. Hozzájárulnak a jobb felületek kialakításához, anélkül, hogy jelentősen megváltoztatnák a munkadarab alakját vagy méreteit.

Alkalmazási területek: Bevonat eltávolítás, könnyű csiszolás, felület egységesítés, finomcsiszolás, polírozás

A 3M ezen kívül számos prémium minőségű terméket kínál, melyek jelentősen hozzájárulnak a csiszolóanyag költségek minimalizálásához.