MIRKA AIROS

A tökéletes automatizált csiszolási megoldás

Ha csiszolásról van szó, legtöbbször a piszkos és nehéz munka jut eszünkbe, mely a gyártásban dolgozók számára egészségügyi kockázatot jelenthet,mivel folyamatosan pornak és rezgésnek vannak kitéve. Erre a problémára, a folyamat automatizálása jelentheti a megoldást, mégis az egészség megóvása mellett a másik fő cél a termelékenység növelése. Egy robot kar sosem fárad el, a kérdés már csak az hogyan tudja biztosítani, hogy a végeredmény ugyan olyan jó legyen, mintha egy szakember készítette volna?

A Mirka AIROS az első intelligens elektromos csiszológép ipari robotok részére, melyet felületmegmunkálásban jártas szakemberek terveztek, ezáltal könnyen integrálható és illeszkedik a különböző gyártási követelményekhez. A csiszolófej mellett, több mint 75 éves tapasztalaton alapuló tudást kínálunk a felületkezelési megoldások területén.

A Mirka korszerű automatizált csiszolási megoldásával a tervezés és gyártás folyamatában részt vevők biztosak lehetnek abban, hogy elképzeléseik beváltják reményeiket és a végeredmény tükrözi majd a magas színvonalat.

 

Miért a Mirka AIROS?t

-Könnyen csatlakozatható – a Mirka AIROS társítható a legtöbb forgalomban lévő robot karral

-Könnyű és kompakt –1,1kg, kifejezetten automatizált csiszolásra tervezve

-Sosem fárad el – folyamatos használatra tervezték

-Állandó minőség– állandó fordulatszám, még nagy terhelés mellett is

-Kézben tarható csiszolási folyamat– a beépített intelligencia lehetővé teszi a kétirányú kommunikációt a csiszolófej és a vezérlőrendszer között

-Teljes irányítás minden felületen – könnyen programozható, és egyenletes minőséget biztosít, a jármű, a kompozit vagy a fa felületi csiszolási folyamatában

-Tökéletes eredmény – a legjobb minőségű Mirka csiszolóanyagokkal párosítva optimális eredmény minden felületen