A sikert biztosító rendszer!

Ha az új 3M™ Cubitron™ II 982CX Pro fíbertárcsát az új 3M™ elektromos sarokcsiszolókkal és a 3M™ fíbertárcsa-felfogótányérokkal használja, a termelékenység új szintjét érheti el.

Az új csiszolóanyagokat és a szerszámokat úgy alakították ki, hogy együttes használatuk esetén maximalizálják a teljesítményt. Ennek az egyedülálló rendszernek minden elemét úgy tervezték meg, hogy élettartamuk és csiszolási sebességük optimális legyen, valamint folyamatosan egyenletes minőséget biztosítsanak, ezáltal növeljék a termelékenységet, és csökkentsék a teljes költséget.

3M™ elektromos sarokcsiszolók

Az új elektromos sarokcsiszoló 115 mm-es és 125 mm-es méretben, valamint fix és változtatható fordulatszámmal érhető el. Ezeket a robusztus alkatrészekből álló sarokcsiszolókat úgy alakították ki, hogy a legnehezebb ipari körülmények között is tartósak legyenek. Nagy teljesítményű és hosszú élettartamú szerszámok, amelyekkel hatékonyabban dolgozhat.

-1900 W teljesítmény

– Fix és változtatható fordulatszámmal is elérhető

– Világszínvonalú ergonomikus kialakítás

– A robusztus kialakítás és alkatrészek tartósságot biztosítanak ipari körülmények között

– Újraindítás elleni védelem

– Állítható védőburkolat

– Kiegészítők a maximális funkcionalitásért és rugalmasságért

– Közvetlen hűtés a hosszabb élettartamért

– Túlterhelés elleni védelem

– Visszarúgás-szabályozás

3M™ Cubitron™ II 982CX Pro fíbertárcsa

Az új 3M™ Cubitron™ II 982CX Pro fíbertárcsa újratervezett precíziósan formált szemcsékkel és struktúrával rendelkezik a hosszabb élettartamért és jobb teljesítményért.Amikor az újratervezett, precíziósan formált szemcsékkel kialakított 3M™ Cubitron™ II 982CX Pro fíbertárcsákat először használja, azonnal észreveszi a különbséget. Új szintre emeltük a 3M™ Cubitron™ II csiszolóanyagok legendás vágási sebességét és élettartamát, amelyek túltesznek eredeti precíziósan formált szemcséinkén is.

-Gyorsabb vágás és hosszabb élettartam a Cubitron II 982C fíbertárcsákhoz képest

-Kisebb nyomáson dolgozik – kevésbé fárasztó a használata a kezelő számára

-Ideális közepes és nagy nyomású alkalmazásokhoz, pl. hegesztési varrat eltávolításához, élletöréshez és egyéb agresszív csiszolási alkalmazásokhoz

-Használat szénacélon

-Elsősorban szénacél megmunkálására alkalmas.