Saját gyártású termékeink

Cégünk számos iparág számára gyárt végtelenített csiszolószalagokat, gyorsrögzítésű csiszolótárcsákat valamint tépőzáras és öntapadós csiszolóanyagokat is!

Végtelenített szalagok

Gyártóüzemünk,  raktárkészletünk  és felkészült csapatunk lehetőséget nyújt arra, hogy a megrendelt végtelenített csiszolószalagokat gyorsan és kisebb rendelési mennyiségben is biztosíthassuk partnereink számára.

Szalagjaink készülhetnek szabvány illetve egyedi méretben is!

Csiszolószalagok az alábbi méretben rendelhetőek: Szélesség: 3mm – 1650mm, Hosszúság: 235mm -9000mm, Szemcseméret: P-24-P-2500.

Gyorsrögzítésű csiszoló tárcsák

Scotch-Brite™ Roloc™ SC-DR TR felületkezelő korong

A gyorsrögzítésű csiszoló rendszer  azonos felfogó mellett a csiszolószerszámok kényelmes és gyors cseréjét teszi lehetővé, így könnyen változtatható a finomság, a méret, a csiszolási technológia vagy a termék.  Alkalmazható az  összes sarok- és minicsiszoló géptípuson. A tárcsák az alábbi méretben rendelhetőek: Átmérő: 25, 38, 50, 75mm, Szemcseméret: P-24-P-2500.

Tépőzáras és öntapadós hátoldalú csiszolóanyagok

New multihole pattern for Mirka's popular paper abrasives

Egyedi méretű tépőzáras, öntapadós csiszolótárcsák gyártása Átmérő: 20mm – 406mm, Szemcseméret P-36-4000, rendelhetőek kis és nagy darabszámban egyaránt. A tárcsák készülhetnek fa, fém, műanyag, üveg csiszoláshoz való papír és vászonhordozós alapanyagból is.